Design interior case stil clasic - Arhitect designer interior Constanta

Niky Decor este o companie de design interior si amenajari interioare care mizeaza in primul si in primul rand pe calitate, in momentul de fata existand o balanta perfecta in ceea ce priveste conceptele noastre unice si realizarile practice pe care specialistii nostri reusesc sa le ofere clientilor care ne aleg serviciile.
Design interior parchet de lux
In ceea ce priveste parchetul stratificat , obisnuim sa-l importam direct de la producator pentru a optimiza cat mai bine costurile, produsele utilizate in proiectele de amenajari interioare derulate beneficiind de un raport calitate-pret extrem de bun.
Design interior parchet de lux
Karelia, Kahrs, Polarwood sunt doar cativa dintre producatorii finlandezi si suedezi de parchet din lemn stratificat, actualele contracte de colaborare permitandu-ne sa avem acces atat la noile colectii de parchet realizate cat si la serviciul de personalizare. Oferim lucrari complete de amenajari interioare utilizand parchet natural din esente tari de stejar si nuc, elementele de decor beneficiind de o calitate sporita.Pentru serviciile de design interior si comenzi de parchet srtratificat ne puteti contacta la telefon : 0722.426.284 .